Pages

jom follow memfollow ^_^

my birhday

my hearbeat sudi2 kli ye :)

suka blog ini ?

Tuesday, December 14, 2010

yOu'Re BeAuTiFuL dI 8tV


salam sume...
skrg you're beautiful dh d siarkan kat 8tv
start ari nie 14/12/2010 isnin-jumaat jam 8.30-9.30 mlm
huhuhu aku semestinye x ktinggalan tok tonton nye

walau pon dh bnyk kali tgk tp still tgk gak
sbb tgk kat tv feel lain sikit kn heee
td pas solat isya je trs melekat kat dpn tv ahahah
gila minat ngan cite tu

so sape2 xpnh lg tgk cite tu aku suggest tgk le
mmg berbaloi baloi...
pelakon2 pon cantik n ensem2 ahahha
cume yg x bestnye die dh alih bahasa 


selamat menonoton you're beautiful ^_^


p/s:walaupon dh bnyk kali tgk still tgk lg x jemu hokey ahaha

2 comments:

I want to lose weight said...

Akak pun gile korea gak..
Tgk kat TV dengan iklan2 mmg feel lain..

Skang ni gigih dok tengok Sam Soon, Goong ngn Witch Yoo Hee kat animax..

padahal DVD dah khatam berpuluh2 kali :)

Fatihah said...

hehe mmg pon klu tgk kat cd len fee die tgk kat tv len feel die kn

skrg nie nk tgk secret garden lak heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...