Pages

jom follow memfollow ^_^

my birhday

my hearbeat sudi2 kli ye :)

suka blog ini ?

Saturday, January 29, 2011

Kehilangan paling terasa dalam hidupku - Contest Ady

salam sume..
ari nie nk join 1 contest yg dianjurkan oleh ady budika
sape2 nk join klik je sini k
syarat2 nye pon mudah so jom ramai2 join contest nie



1.Buat entri dan letak Header "Ady Budika dan Mr Froogy nak kasi HADIAHi" 
kat atas tu dan linkkan ke blog Ady Budika

::DONE::

2.Kalo leh follow blog Ady... ada markah bonus... :P

::DONE::

3.Letak tajuk entri 'Kehilangan paling terasa dalam hidupku - Contest Ady'

::DONE::

4.Ceritakan pengalaman kehilangan yang paling memberi kesan dalam hidup anda...
contohnya...hilang kereta atau org tersayang...
Tu jer..tak yah panjang2 pun takpe..Ady akan baca semuanya...

Tanggal 7/3/2008 Bonda tersayang telah kembali ke rahmatullah kerana menghidap penyakit barah payudara (breast cancer). Bonda telah mnghdap penyakit ni lbh krg 4 taun tanpa membuat pembedahan sebab Bonda pernah ckp seperti mn ALLAH tlh jadikan Bonda sempurna semasa lahir seperti itula Bonda akan kembali menghadapALLAH. Aku mndapat khabar yg Bonda meninggal lbh krg jam 3 pagi pada ari Jumaat bersamaan 7/3/2008. Aku x tau mcm ne nk gmbrkan prasaan aku bla mngetahui mengenai berita ini...Kadang2 kalau ku seorang didalm bilik n terutama sblm tido psti akn teringt pada arwah n tanpa sedar akn mengalir air mata...Paling sedih sbb bonda tiada semasa hari konvokesyen ku aku nk sngt2 bonda ade bersama pada hari plg bmakna dlm hidupku...Tapi apakn daya ALLAH lbh menyayangi Bonda... Kini hampir 3 tahun Bonda pergi. Tapi bonda akan aku n family akan sntiasa ingati...n kasih syg kami terhadap Bonda x kn pernah berkurang walau sdikit pon 
 I LOVE MY MOM SO MUCH...
AL-FATIHAH buat Bonda terchinta..
.

::DONE::

5.Akhir sekali , tinggalkan link anda kat entri ni.

::DONE::

6.Tarikh tutup pada 31 January 2011 :)

5 comments:

miss sadiq! said...

al-fatihah buat ibu kamoo.
moge arwah ditempatkan dlm kalangn org beriman.
be strong k!

nurul said...

to miss sadiq!:mekasih insyallah akn slalu kuat :)

armouris said...

info tentang barah payudara di SIHAT SELALU - Pengesanan Awal Barah Payudara

zubir othman said...

semoga ibu anda ditempatkan bersama golongan org beriman....

Salam new blogger

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Fatihah said...

to zubir:insyallah amin
n mekasih follow blog sy n i follow u back

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...